OK Plus prodej mil
Prodejní cena mil u aerolinky je naprosto irelevantní. Ty máš míle ve FF programu, který je prakticky k ničemu, v množství, který je směšný, tedy prakticky taky k ničemu a prodáváš ho za cenu, která je cca trojnásobně nadsazená, co na tom nechápeš? Ať se podívaš na kterýkoliv s dalších českých fór k letenkám, tak najdeš nabídky lidí, kteří prodávají desítky tisíc mil většinou za 0,1 Kč/míle...
Další věc, jak padrino správně poznamenal, je převod. 0,1 Kč za připsanou míli je 0,05 Kč za odepsanou míli. To už je lepší zkusit štěstí vedle v booking topicu :)
Jakým nejjednodušším způsobem získat necelých 200 mílí do OK Plus programu tak, abych si mohl vzít jeden salonek a s konečnou platností nechat OK uspat? Koukal jsem na web programu a zatím mě nic chytrého nenapadá. Let s OK/partnery v nedohlednu, udané značky hotelů ani náhodou nevyužívám, snad možná jen ta půjčovna. Časopis, co nebudu číst, se mi kupovat nechce.
Ještě udávají možnost získat míle za ubytování přes booking.com, v poměru zaplaceno za ubytování 1EUR=1míle.
Prodej ty vouchery na salonek, jinak nebudeš mít vůbec nic. Už jen proto, že minimální počet mil pro převod je 15 000 :-)
pavelp napsal(a):Teď jsem se znovu díval na web programu OK Plus a nic o Booking.com tam nemůžu najít. Můžeš prosím upřesnit, jak toho dosáhnout? Díky.Ještě udávají možnost získat míle za ubytování přes booking.com, v poměru zaplaceno za ubytování 1EUR=1míle.
Na www.okplus.cz vidím odkaz, který se proklikem dostane sem: http://hotels.csa.cz/?label=airc...er&lang=cs
Pokud se někdo chce zbavit přebytečných mil, koupil bych vstup do salonku (ideálně 2 ks) , odlet tento týden.
Ahoj.
Zbavuji se mil, které mi jsou v tom malém množství naproto k ničemu, takže snad poslouží někomu jinému. Můžu nabídnout jeden voucher buď do MasterCard Lounge na T1 nebo do Erste Premier Lounge na T2. Cena 250,- Kč.
Mám za to, že moje drahá polovička je na tom s mílemi podobně, tak pokud by byly třeba vouchery dva, asi to zvládneme nějak poslepovat.
V případě zájmu piště prosím na hruzic(at)email.cz (tady na CL se nějak zapomínám dívat na soukromé zprávy, takže email je jistější).
Já bych potřeboval příští týden pro dětičky 2 vouchery do Erste... Pokud by někdo mohl vystavit.
Ahoj, sháním 2 vouchery do jakéhokoliv salonku na terminál T2 Praha. Odlétáme 23.7. cena do 300 Kč za osobu, vše vyřídím okamžitě :)
martin.saidl napsal(a):Ahoj, sháním 2 vouchery do jakéhokoliv salonku na terminál T2 Praha. Odlétáme 23.7. cena do 300 Kč za osobu, vše vyřídím okamžitě :)
Psal jsem ti SZ. Na dva vouchery mám.
Zdravím. Potřeboval bych koupit od někoho 500 mil (chybí mi) a nechce mi dávat 1400 Kč za nákup 1500 mil (nejmenší možný). Byl by někdo takový, kdo by mi nabídl cenu za převod 500 mil.? Děkuji. Michal
Kdyby tu byl nejaky darce, take by se mi hodilo 1443 mil (vzhledem k podminkam krat dva).
Pokud se nikdo neozve, rad prevedu kolegovi vyse tech 500 mil zadarmo, zadnou cenu stejne nemaji.
Mám celkem 2675 mil, takže mohu pomoci oběma. I když:
Poplatek za převod mil je stanoven na 0,20 Kč / míle nebo 1 míle / míle a může se průběžně měnit.
Teda, to je situace. Kolega byl prvni, takze ma prednost. Zbytek bych kdyztak bral, treba to casem slozim...
SZ prosím. Nic za ně osobně nechci, jen pošli dvě kila na charitu (třeba Likvidace Lepry, Člověk v tísni apod).